Nuorison kevätkausi alkaa

Urheilusukeltajat ry:n nuorisotoiminta

Kevätkauden harjoitukset alkavat Hylkeiden osalta torstaina 09.01.2014. Norppien sekä Pikkunorppien osalta sunnuntaina 12.01.2014. Isotkuutit ja Kuutit aloittavat sunnuntaina 19.01.2014. Ryhmiin ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet. Mikäli olet kiinnostunut liittymään porukkaan ota yhteyttä ja kysy vieläkö tilaa löytyy, nuoriso(@)urheilusukeltajat.fi

Junnuscubaryhmis

 

Ryhmä

Kuutit ovat 3-6 vuotiaita, jotka opettelevat yhdessä vanhempansa kanssa snorkkelisukellusta ja uintia laulujen ja leikkien kautta.

Pikkunorpat ovat uimataitoisia 7-10 vuotiaita, jotka syventävät snorkkelisukellustaitojaan ja uimataitoaan.

Norpat ovat 10-13 vuotiaita, jotka edelleen kehittävät em. taitoja. Norpat suorittavat myös Norpan taitoradan ja voivat osallistua Snorkkelisukelluskurssille.

Hylkeet eli US Seals on nuorten ryhmä, jolla on jo vahva uima- ja snorkkelisukellustaito. He syventävät tietojaan ja taitojaan tutustumalla eri sukelluksen alalajeihin. Tälle ryhmälle on mahdollista osallistua myös laitesukelluksen peruskurssille, josta saa kansainvälisesti hyväksytyn kortin. Tarvittaessa olemme järjestäneet myös Junior Scuba kurssin, jossa on mukana vain nuoria, mutta sisältö on sama aikuisten kurssin kanssa.

Ikäsuositukset ovat viitteellisiä ja lapsen sijoittuminen eri ryhmiin riippuu myös siitä, onko hän aikaisemmin uinut tai sukeltanut.