Puuro- ja VA-kuusijuhla juhlittiin

"Nyt sitä sai nyt sitä sai - vatsansa täyteen puuroo."
Urheilusukeltajat vietti perinteistä puurojuhlaansa Kontulan nuorisotalossa Luupissa. Paikalla oli 46 eri-ikäistä tonttua. Juhlassa jaettiin vuoden ansioituneille nuorille ja ohjaajille tunnustuspalkinnot.

 

 us001629

Vuoden kuutti/pikkunorppa palkinto meni Roosa Rautiaiselle, joka on nuoresta iäastään huolimatta harjoitellut ahkerasti jo usean vuoden ajan ja edistynyt hurjasti. Lisäksi Roosan iloisuus ja innokkuus harjoituksissa laitettiin merkille.

Vuoden norppa/hylje palkinto "Pastorin pytty" meni puolestaan Emmi Hirvenkarille, joka nykyään harjoittelee hyljeryhmässä. Emmi on kunnostautunut ahkerana ja tunnollisena harjoittelija sekä nuorena laitesukeltajana. Hän tuli toiseksi vuoden JuniorScuba-tilastossa. 

Vuoden JuniorScuba palkinnon sai Jiri Kuisma 19 sukelluksellaan Räpylästä kauden 2013 aikana. Jiristä on kehittynyt jo taitava laitesukeltaja nuoresta iästään huolimatta.

Vuoden nuoriso-ohjaajaksi valittiin Sini Laitinen (os. Saarnio), joka sai palkinnon jo neljännen kerran muutamien vuosien tauon jälkeen. Sini on luotsannut kuuttiryhmiä jo useamman vuoden ansiokkaasti.

Vuoden valmentajaksi vallittiin kolmannen kerran Roy Nurmi, joka valmentaa US:n uppopallon voittoisia A- ja B-junnujoukkueita.

Virallisen osuuden jälkeen junnuohjaajat leikittivät lapsia ja lopulta joulupukkikin jakoi makeat ja lämpimät lahjat kaikille, myös vähän isommille.

Juhlailta jatkui vielä Itiksen uimahallissa vedenalaisella kuusijuhlalla. Paikalla oli noin 40-50 sukeltajaa. Pikkunorpat ja norpat pääsivät juhlan aluksi ohjaajien vetämään syvän veden treeneihin. Siinä oli jo jännitystä pienimille, jotka tavallisesti harjoittelevat SYKin matalammassa altaassa. Lopulta kaikki pääsivät pyörimään piirileikkiä kuusenkin ympärille.