Ensiapukoulutus

dan-marchioUrheilusukeltajat ry järjestää Divers Alert Networkin (DAN) koulutusjärjestelmän mukaista ensiapukoulutusta. Kurssien tavoitteena on antaa valmiudet sukellusonnettomuuden ensiavun antamiseen.

Kurssit muodostuvat erillisistä moduleista, joista voi kerätä itseään kiinnostavan kokonaisuuden. Kaikki kurssit sisältävät teoriaopetusta, runsaasti käytännönharjoituksia sekä teoriakokeen, joka on läpäistävä hyväksytysti. Kurssit ovat voimassa kaksi vuotta (24 kk), minkä jälkeen ne on päivitettävä.

BLS on perusensiavunkurssi, joka vaaditaan muille kursseille pohjakoulutukseksi. Kurssi käy myös Sukellusturvallisuus-, kouluttaja- ja ohjaajakursseille vaadittavaksi ensiapukurssiksi. 

Syksyn 2019 seuraava kurssi  seuran kerhohuoneella Kololla, Puotilassa.

9.9.2019 ma D DAN BLS+D+O2 klo 17:30
11.9.2019 ke D DAN BLS+D+O2 klo 17:30

 

Kurssi pitää sisällään hätäensiavun, maallikkodefibrillaattorin käyttökoulutuksen ja happiensiavun. Kurssin hinta on 110€.

 Kurssien yhteydessä voi päivittää aikaisemmman peruskurssin, joka on vanhentumassa. Kursille osallistujan tulee olla seuran jäsen.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella

ILMOITTAUTUMINEN EA-kursseilla ja/ tai rescue -kursseille

 

Katso myös NAUI rescue- diver kurssi. Voit suorittaa DAN kurssit ja Rescue-Diver kurssit yhtenä kokonaisuutena. Kts. sivu.

 

danea1danea3danea4