Nitrox kurssi

Nitrox-kurssi

NAUI Nitrox -kurssin tavoitteena on antaa tarvittavat tiedot ja käytännön taidot suorittaa suoranousukelluksia runsashappisella ilmalla (nitrox), joka sisältää enintään 40% happea. Tulet hämmästymään uusista suoranousuajoistasi.

Lue lisää: Nitrox kurssi

Laitesukelluksen peruskurssi (CMAS One Star Diver)

Kevään 2020 kurssi alkaa 20.1.2020, ks. aikataulu

Laitesukelluksen peruskurssilla noudatetaan kansainvälisen sukelluskoulutusjärjestön CMAS koulutusstandardeja sekä Sukeltajaliiton hyväksymää koulutusohjelmaa. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kansainvälisen sukelluskortin.

Lue lisää: Laitesukelluksen peruskurssi (CMAS One Star Diver)

Laitesukelluksen jatkokurssi CMAS Two Star Diver, kevät 2020

Laitesukelluksen jatkokurssilla noudatetaan kansainvälisen sukelluskoulutusjärjestöjen CMAS koulutusstandardia ja Sukeltajaliiton koulutusohjelmaa. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kansainvälisen sukelluskortin. Kurssi on Sukeltajaliiton uuden mallin mukainen. Kurssin aikana esitellään kuivapuku teoriassa, mutta kurssin voi suorittaa myös märkäpuvulla. Jos kurssin  avovesiosuudet haluaa suorittaa kuivapuvulla, täytyy kurssilaisen omata riittävä kokemus kuivapuvulla sukeltamisesta. 

Kurssi alkaa 16.3.2020

Lue lisää: Laitesukelluksen jatkokurssi CMAS Two Star Diver, kevät 2020

Laitesukelluksen syventävä jatkokurssi CMAS Three Star Diver, kevät 2020

Laitesukelluksen syventävällä jatkokurssilla noudatetaan Sukeltajaliitto ry:n koulutusohjelmaa, joka täyttää kansainvälisten sukelluskoulutusjärjestön CMAS  koulutusstandardit. Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat kansainvälisen sukelluskortin (CMAS P3).

Lue lisää: Laitesukelluksen syventävä jatkokurssi CMAS Three Star Diver, kevät 2020

CMAS P1 Laitesukelluksen peruskurssi

Laitesukelluksen peruskurssilla noudatetaan Sukeltajaliitto ry:n koulutusohjelmaa, joka täyttää kansainvälisten sukelluskoulutusjärjestöjen CMAS koulutusstandardit. Seuraava kurssi alkaa tammikuu 20.1.2020

Lue lisää: CMAS P1 Laitesukelluksen peruskurssi

Syksyn 2019 sukellusturvallisuus ja ensiapukurssit

NAUI Rescue Diver -kurssin kurssin pääpaino on ongelmien ennaltaehkäisyssä. Harjoituksissa keskitytään omien ja sukellusparilla esiintyvien ongelmien ratkaisemiseen sekä erilaisiin pelastautumis ja pelastamistekniikoihin. Runsas teoriapaketti ja toiminnalliset avovesiharjoitteet. Kurssi tulee jatkossa olemaan pääsyvaatimus sukellusvanhin- ja kouluttajakursseille. Kurssi antaa kaikkien sukeltajien tarvitsemat valmiudet ennaltaehkäistä ja ratkaista hätätilanteet. Soveltuu kaikille P1:sta M3:een.

Pääsyvaatimukset

Cmas P1, Naui Scuba Diver tai vastaavan perussukelluskurssin ja omat täydelliset sukellusvarusteet. Kts. DAN EA-kurssit, jos haluat vain päivittää ensiaputaidot

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 269 €, sisältää opetuksen, sukellukset ja NAUI - kortituksen sekä DAN hätäensiapu, sydäniskurin ja happikurssin sekä DAN Neuro-kurssin.
Kurssin hinta on 169 €, mikäli sinulla on voimassa oleva hätäensiapu ja happikurssit (BLSD+O2).

Kurssin sisältö

Teoriakoulutus koostuu viidestä luentokerrasta, jossa runsaasti myös käytännönharjoituksia.

Avovesikoulutus osuuteen kuuluvat harjoitukset suoritetaan yhden päivän aikana seuran huvilalla Villingissä. Yhdistettynä DAN ensiapukoulutukseen kurssista saa hyvät perusvalmiudet toimia onnettomuustilanteissa.

ILMOITTAUDU syksyn 2019 kurssille. Kurssin teoriaosuudet pidetään seuran kololla Puotilassa, Klaavuntie 1, ja avovesiharjoitukset pidetään Villingissä seuran huvilalla.

klikkaa ilmoittumislomakkeeseen tästä.

Kurssiohjelma

2.9.2019 ma R Rescue teoria klo 17:30
4.9.2019 ke R Rescue teoria klo 17:30
9.9.2019 ma D DAN BLS+D+O2 klo 17:30
11.9.2019 ke D DAN BLS+D+O2 klo 17:30
13.9.2019 pe D DAN Neuro klo 17:30
14.9.2019 la R Rescue avovesi harjoituset klo 09:00
 
Lisätiedot:

NAUI Gas Blender syksy 2019

 

Kurssin läpäisseillä on oikeus laskea ja sekoittaa heidän itse sukelluksella tarvitsemansa hengityskaasut. Kurssiin sisältyy myös seuran täyttölaitteiston käyttökoulutus.

Lue lisää: NAUI Gas Blender syksy 2019