Suomelle EM-pronssia uppopallossa

Suomen nuorten uppopallomaajoukkue voitti pronssia Riihimäellä pidetyissä EM-kisoissa. Kisajoukkuessa pelasi kaksi Urheilusukeltajien edustajaa, Otso ja Totti Nurmi.

Pronssiottelu oli todellinen jännitysnäytelmä viimeiselle sekunnille saakka. Molemmat varsinaiset erät päättyivät nollalukemiin. Palloa pelattiin molemmissa päissä, mutta ehkä enemmän Suomen päädyssä. Puolustus kuitenkin kesti hienosti vastustajan rummutuksen. Tämän jälkeen lähdettiin jatkoajalle, äkkikuolemaperiaatteella. Pelikello pysäytettiin aikaan 0:00:01, kun Suomen joukkue teki voittomaalin jatkoajan viimeisellä sekunnilla. Koko halli räjähti huutoon, kun ottelun tulos selvisi.

Edellisissä EM-kisoissa kaksi vuotta sitten Suomi oli kahdeksas. Kolmas sija uudella joukkueella oli huippusuoritus.

NuortenEM2012

Kaikki lopputulokset, sekä kuvia ja videoita löytyy järjestävän seuran sivuilta: http://www.riusuk.net/. Suomen joukkueen pelaaja-esittelyt ja otteluraportteja löytyy joukkueen kotisivuilta: http://www.uppopalloa.blogspot.fi/. Netissä uutisen on huomioinut ainakin Aamuposti: http://www.aamuposti.fi/artikkeli/183739-suomi-karjui-pronssit-kaulaansa.