Uppopallokultaa B-nuorissa

Urheilusukeltajien joukkue voitti B-nuorten sarjassa kultaa jo kolmannen kerran peräkkäin.

us001864Kerhon voittoisat uppopallonuoret voittivat hienosti jo kolmatta kertaa peräkkäin B-nuorten Suomenmestaruuden.

Sarja käsitti kolme turnausta, Kuusankoskella, Hämeenlinnassa ja Lohjalla. US joukkue voitti yhtä lukuunottamassa kaikki pelinsä. Viimeisessä turnauksessa joukkueessa oli yllättävien poisjääntien johdosta hieman vajausta, ja Hämeenlinna onnistui voittamaan viimeisen pelin numeroin 6-5. Sarjatilanteeseen tuolla ei enää ollut merkitystä, vaan US vei Suomenmestaruuden selvästi pistein 15-12.

Sarjan paras maalintekijä oli Urheilusukeltajien Totti Nurmi, 38 koria. Toiseksi pistepörssissä sijoittui Hämeenlinnan Antti Vaahtera, 27 koria, ja kolmanneksi Urheilusukeltajien Aleksi Mäkelä, 20 koria.

Tämä sarjakausi oli siinä mielessä merkittävä, että nyt meillä pelasi vielä useita pelaajia vuonna 2009 aloittaneesta voittoisasta ryhmästä. Ensi vuonna tästä alkuperäisestä ryhmästä on B-nuorten joukkueessa jäljellä enää yksi, Aleksi Mäkelä, ja joukkueeseen tarvitaan reilusti uutta verta. Kevään uppopallokurssilla olikin jo muutama uusi innokas mukana, mutta vieläkin mukaan mahtuu. Tervetuloa mukaan: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

us001865

Kultamitalisateessa Lohjalla: Joel Kontas, Mats Nordin, Pyry Veijalainen, Aleksi Mäkelä, Paavo Mård, Oskari Heimonen ja valmentaja Roy Nurmi. Eturivissä Sade Heino, Totti Nurmi ja Sofia Sokolowski. Lohjalla mukana myös Tuomas Tarjas (ei kuvassa). Muissa turnauksissa mukana lisäksi Max Nasib, Peter Nybergh, Topi Heinonen, Walter Öhman. Viimeisessä turnauksessa pelanneista peräti viisi on aloittanut Uppopallon vasta tämän kauden aikana, joten siinäkin mielessä kultamitali oli joukkueelle huippusuoritus!