Kuva-arkisto

Urheilusukeltajat ry. kerää ja tallettaa seuran sukeltamisen ja muun toiminnan historiaa kuvien muodossa. Kaikki seuralaiset ovat tervetulleita tallettamaan omia sukellusmuistojaan seuran arkistoon.

Arkistoon kerätään kuvia sukeltamisesta, veden alta ja päältä, ja myös muuhun Urheilusukeltajat ry:n toimintaan liittyviä kuvia. Kuva-aiheella ei periaatteessa ole väliä, mutta luonnollisesti toivomme, että jokaisella kuvalla olisi joku tarina, eikä arkistossa olisi jo montaa samanlaista kuvaa samasta tilanteesta.

Älä kuitenkaan ole liian nirso tai vaativa kuviesi suhteen. Kun tänään katsomme viidenkymmenen vuoden takaisia kuvia harrastuksestamme, ihmettelemme ja naureskelemme ainakin varusteita. Viidenkymmenen vuoden kuluttua meidän nykyiset varusteemme saattaavat näyttää aivan yhtä kiinnostavalta silloiselle sukeltajalle.

ThistlegormArkiston ylläpito varaa oikeuden poistaa arkistosta sinne kuulumattoman materiaalin sekä "ylimääräiset" kuvat, jos samasta kuva-aiheesta on kuvia kovin monelta kuvaajalta. Kuvatietoja voidaan päivittää alkuperäistä kuvaajaa kuulematta, esimerkiksi kuvassa olevien henkilöiden nimeämiseksi. Luovuttaessasi kuvia arkistoon annat samalla seuralle oikeuden käyttää niitä esim. verkkosivujen kuvituksessa tai muussa tiedotustoiminnassa.