Nuori Suomi ja Vuoden juniorivalmentaja

Nuori Suomi ry on sitoutumaton järjestö, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja elämäniloa liikunnan ja urheilun avulla. Jäseninä 56 liikunta-alan lajiliittoa (v. 2012).

Nuori Suomi tarjoaa lasten ja nuorten päivittäistä liikuntaa lisäävia kampanjoita päivähoitoon, alakouluille ja nuorille mm. Pihaseikkailu, Varpaat Vauhtiin!, Liikuntaseikkailu ja Your Move -kampanja.

Nuori Suomi halua edistää laadukasta lasten ja nuorten urheilua. Jokaiselle lapselle tulee tarjota omien motiivien mukaista kasvua ja kehitystä tukevaa urheilua, joka on määrältään riittävää, laadultaan hyvää, monipuolista ja elämyksiä sekä haasteita tarjoavaa.

Lisäksi Nuori Suomi edistää lasten ja nuorten liikuntaolosuhteita sekä vahvistaa lasten ja nuorten parissa toimivien aikuisten liikuntaosaamista mm. koulutusten avulla.

Sinettiseura

"Sinettiseura" on Nuori Suomen myöntämä tunnustus seuran laadukkaasta ja monipuolisesta nuorisotoiminnasta. Näiden seurojen nuorisotoiminnasta vastaavat koulutetut ohjaajat ja kouluttajat, joiden toiminta on lapsikeskeistä. Seurassa huolehditaan jokaisesta lapsesta yksilönä.

Sinettiseuran statuksen myöntää Nuori Suomi yhdessä lajiliiton (Sukeltajaliitto) kanssa kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Clarico-Picture

2013, nuorisovastaavana Anne Räisänen-Sokolowski

2010, nuorisovastaavana Anni Ahonen-Bishop

2008, nuorisovastaavana Anne Räisänen-Sokolowski

2006, nuorisovastaavana Anne Räisänen-Sokolowski


Sinettiseuran Vuoden juniorivalmentaja

Kaikki Nuori Suomi Sinettiseurat palkitsevat vuosittain seurassaan Vuoden juniorivalmentajan. Palkitun ohjaajan tai valmentajan tulee olla innostava, osaava  ja valmentaa alle 18-vuotiaita. Jokainen Sinettiseura saa itse päättää, miten vuosittain valittava valmentaja valitaan. Valinnan voi tehdä seuran jaosto tai johtokunta, mutta siinä voidaan kuulla myös junnujen mielipiteitä. 


Sofia Sokolowski (2014)

Roy Nurmi (2013)

Roy Nurmi (2012)

Roy Nurmi (2011)  

Anne Räisänen-Sokolowski (2010)

Virpi Jonson (2009)