Jäseneksi urheilusukeltajiin?

Hyvää seuraa

Seurassa on mukavampi ja turvallisempi harrastaa kuin yksin. Muilta seuralaisilta saa neuvoja ja opastusta kysymällä, ja lisäksi seura järjestää kaikentasoista sukelluskoulutusta, alkeiskursseista erikoiskursseihin.

Säästöä

Seurassa sukeltaminen on edullista. Seuran jäsenenä olet oikeutettu jäsenhintaisiin sukellusretkiin ja seuran uimahallivuoroihin. Seuralla on paljon kalustoa, joihin sinulla on jäsenenä käyttöoikeus. 

Sukeltajaliiton jäsenyys

Liiton jäsenetuihin kuuluu mm. Sukeltajalehti ja mahdollisuus ottaa edullinen Sukeltajaliitto - DAN Europe sukeltajavakuutus. Liiton jäsenenä olet samalla valtakunnallisen tiedotuksen ja edunvalvonnan piirissä.

Clarico-3 Columans Style 1

Täysjäsenyys

Täysjäsenyys on normaali aikuisjäsenyys. Jäsenmaksuun kuuluu Urheilusukeltajat ry:n jäsenyys jäsenetuineen, sekä Sukeltajaliiton jäsenyys.


Täysjäsenen jäsenmaksu vuonna 2022 on 90 €/vuosi ja liittymismaksu 50 €.

Clarico-3 Columans Style 1

Perheenjäsenyys

Perheenjäseneksi voi hakea, jos kanssasi samassa taloudessa asuu jo yksi täysjäsen, eli aikuisen täyttä jäsenmaksua maksava jäsen. Perheenjäsenellä on kaikki samat jäsenedut kuin täysjäsenellä.


Perheenjäsenen jäsenmaksu on 53 €/vuosi. Perheenjäsenellä ei ole liittymismaksua.

Clarico-3 Columans Style 1

Nuorisojäsenyys

Nuorisolla on alennettu jäsenmaksu, mutta samat jäsenedut kuin täysjäsenellä. Nuorisoa on kahta ikäluokkaa, Nuorisojäsenet (v. 2008-2015 syntyneet) ja Kuuttijäsenet (v. 2016 tai jälkeen syntyneet).


Nuorisojäsenen jäsenmaksu on 42 €/vuosi ja Kuuttijäsenen 24 €/vuosi. Nuorisolla ei ole liittymismaksua.