Jäseneksi urheilusukeltajiin?

Hyvää seuraa

Seurassa on mukavampi ja turvallisempi harrastaa kuin yksin. Muilta seuralaisilta saa neuvoja ja opastusta kysymällä, ja lisäksi seura järjestää kaiken tasoista sukelluskoulutusta, alkeiskursseista erikoiskursseihin.

Säästöä

Seurassa sukeltaminen on edullista. Seuran jäsenenä olet oikeutettu jäsenhintaisiin sukellusretkiin ja seuran uimahallivuoroihin. Seuralla on paljon kalustoa, joihin sinulla on jäsenenä käyttöoikeus. 

Sukeltajaliiton jäsenyys

Liiton jäsenetuihin kuuluu mm. Sukeltajalehti ja mahdollisuus ottaa edullinen Sukeltajaliitto - DAN Europe sukeltajavakuutus. Liiton jäsenenä olet samalla valtakunnallisen tiedotuksen ja edunvalvonnan piirissä.

Clarico-3 Columans Style 1

Täysjäsenyys

Täysjäsenyys on normaali aikuisjäsenyys. Jäsenmaksuun kuuluu Urheilusukeltajat ry:n jäsenyys jäsenetuineen, sekä Sukeltajaliiton jäsenyys.


Täysjäsenen jäsenmaksu vuonna 2024 on 95 €/vuosi ja liittymismaksu 50 €.

Clarico-3 Columans Style 1

Perheenjäsenyys

Perheenjäseneksi voi hakea, jos kanssasi samassa osoitteessa asuu jo yksi täysjäsen, eli aikuisen täyttä jäsenmaksua maksava jäsen. Perheenjäsenellä on kaikki samat jäsenedut kuin täysjäsenellä.


Perheenjäsenen jäsenmaksu on 55 €/vuosi. Perheenjäsenellä ei ole liittymismaksua.

Clarico-3 Columans Style 1

Nuorisojäsenyys

Nuorisolla on alennettu jäsenmaksu, mutta samat jäsenedut kuin täysjäsenellä. Nuorisoa on kahta ikäluokkaa, Nuorisojäsenet (v. 2010-2017 syntyneet) ja Kuuttijäsenet (v. 2018 tai jälkeen syntyneet).


Nuorisojäsenen jäsenmaksu on 45 €/vuosi ja Kuuttijäsenen 25 €/vuosi. Nuorisolla ei ole liittymismaksua.