Uuden verkkotunnuksen hakeminen

Jäsenille mailattu ohje 20.3.2020

Teemu Kerola


Hei,


Jotta ihan kaikki energia ei menisi koronauutisten seuraamiseen (tai välttämiseen), Urheilusukeltajien uusi sivusto on nyt avattu. Se löytyy vanhasta verkko-osoitteesta 

      www.urheilusukeltajat.fi.


Vanha sivusto on vielä vähän aikaa myös käytettävissä osoitteessa wanha.urheilusukeltajat.fi/joomla3/, mutta sinne ei tuoteta enää mitään uutta sisältöä.


Kaikkien tulee hankkia uudet tunnukset sivustolle. Käyttäjätunnus on oma sähköpostiosoite. Salasana hankitaan leikkimällä, että on unohtanut omansa. Ks. ohjeet sivuston kohdassa

    Seuratoiminta / Yleistä / Käyttäjätunnuksen haku 


Sen jälkeen voitkin lukea ensimmäiset uutiset uudelta sivustolta kohdasta


     Tapahtumat / Uutiset


Verkkosivuston (tarpeen mukaan päivittyvät) käyttöohjeet löytyvät kohdasta


     Arkisto / Verkkosivuston käyttöohjeet


Sivusto ei ole suinkaan vielä valmis. Sieltä puuttuu vielä esimerkiksi dokumenttiarkisto ja kuva-arkisto. Sivustoa viritellään parempaan kuntoon pikkuhiljaa koko ajan. Hyvä asenne näin aluksi on, että sivusto on kehitysvaiheessa ja vasta nyt käytön alkaessa sen toiminta tulee kunnolla testatuksi.


Havaituista puutteista voi raportoida keskustelupalstalle 


     Keskustelu / Verkkosivuston kehitys


Samalle palstalle voi antaa myös muita rakentavia sivuston kehitysehdotuksia. Havaitut puutteetkin voi mielellään antaa rakentavassa hengessä, jolloin niitä on mukavampi paikkailla. Koettakaa speksata ongelmakohtien sijainnit riittävän hyvin, jotta niitä ei tarvitsisi jälkeenpäin kysellä. Tehkää mielellään joka ongelmasta oma juttunsa tuonne palstalle, jolloin niihin reagointi pysyy helpommin hallinnassa.


-teemu