Dive Leader, CMAS Rescue Diver, CMAS Three Star Diver, DAN EA+Oxygen+Neuro 2022

15.01.2022 10.00.00 12.06.2022 21.00.00 (Europe/Helsinki)

Helsinki, Suomi

Osallistumismaksun tyyppi
Ilmoittautuminen päätty
Hinta
Määrä
Osallistumismaksun tyyppi: Cmas Rescue Diver Kurssi
Cmas Rescue Diver Kurssi
Ilmoittautumisen päättyminen
18.04.2022
Hinta
175,00 € 175.0 EUR
Määrä
Osallistumismaksun tyyppi: Liityn jäseneksi kurssin yhtydessä
Liityn jäseneksi kurssin yhtydessä
Ilmoittautumisen päättyminen
26.04.2022
Hinta
100,00 € 100.0 EUR
Määrä
Osallistumismaksun tyyppi: CMAS Three Star Diver kurssi
CMAS Three Star Diver kurssi
Ilmoittautumisen päättyminen
25.04.2022
Hinta
249,00 € 249.0 EUR
Määrä

      Tuote

      Urheilusukeltajat järjestää kurssikokonaisuuden kevään 2022 aikana CMAS Two Star Diver luokituksen tai vastaavan luokituksen omaan sukeltajalle. Kurssikokonaisuuden tavoitteena on CMAS Dive Leader, Three Star Diver -luokitus.

      - Kurssien teoria ja allas kerroilla on oltava koronapassi voimassa tai korkeintaan 72h vanha negatiivinen testitulos, ja kerrallaan osallistuja määrä rajoitetaan 20 henkilöön Kololla. Urheilusukeltajat seuraa ja noudattaa koulutustapahtumaa järjestettäessä voimassa olevia viranomaismääräyksiä.

      Kurssi kokonaisuus alkaa DAN hätäensiapu-kurssilla (4h) ja jatkuu DAN happiensiapu ja Neuro-kursseilla. DAN-kurssit ovat vaatimuksena CMAS Rescue-diver kurssille. DAN kursseille voi osallistua ja suorittaa omina kursseina. DAN Kurssien kuvaukset:
      - Hätäensiapu
      - Happiensiapu
      - Neuro

      Kurssi kokonaisuus jatkuu CMAS Rescue-diver kurssilla. Kurssilla keskitytään sukellusturvallisuuteen, pelastamiseen ja pelastautumiseen. Kurssi pitää sisällään teoria, allas ja avovesiharjoituksia. Kurssi on vaatimuksena CMAS Three Star Diver/ Dive Leader -kurssille. Kurssin voi suorittaa myös omana kokonaisuutena osallistumatta muille kursseille. CMAS Rescue-diver kurssin kuvaus ja kurssille osallistumisen ennakkovaatimukset:
      - Rescue Diver

      CMAS Three Star Diver/ Dive Leader-kurssi
      tavoitteena on kehittää edelleen kokeneiden CMAS Two Star Diver -sukeltajien laitesukellustaitoja ja perehdyttää heidät vaativilla sukelluksilla tarvittaviin laitesukellustaitoihin, kuten pakollisia etappipysähdyksiä vaativien sukellusten tekemiseen. Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on valmiudet etappisukeltamiseen 30-40 metrin syvyysalueella pienimmällä mahdollisella riskitasolla. CMAS Three Star Diver -kurssilla tutustutaan myös sukellusjohtamisen perusteisiin.


      CMAS Three Star Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi kurssille osallistuvalta edellytetään:

      • CMAS Two Star Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti.

      • CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti.

      • Voimassaoleva hätäensiapu- ja hapenantopätevyys.

      Lisäksi osallistuja omaa monipuolisen sukelluskokemuksen, joka on vähintään 60 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa: kuivapukusukelluksia, yö sukelluksia, keskisyviä sukelluksia 20-30 metrin syvyysalueelle, hylkysukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, jääsukelluksia jne.
      Aikataulu
      Kurssin teoria osuudet suoritetaan osittain verkko-opintoina ja teoriatunteina kerhokololla.

      Hätäensiapukurssi 15.1.-22
      Happiensiapukurssi 16.1.—22
      Neuro-kurssi 22.1.-22
      Rescue Diver kurssi alkaa 18.4.-22, ensinmäinen teoriakerta
      Dive Leader/Three Star Diver-kurssi alkaa 25.4.-22 , ensimmäinen teoriakerta

      Kurssin rescue ja P3 osion allasharjoitteet suoritetaan huhti-toukokuun aikana.

      Kurssin avovesi sukellukset suoritetaan touko-kesäkuun aikana. Ennen P3-kurssin syviä sukelluksia tulee olla alla riittävä määrä sukelluksia kyseiseltä kaudelta suoritettuna.
      Lisätietoja

      Kurssimme ovat  Sukeltajaliiton  koulutusohjeiden mukaisia, ja ne pohjautuvat kansainvälisten CMAS, NAUI ja DAN järjestöjen koulutusjärjestelmiin.

      Kurssit koostuvat teoriakoulutuksesta, allas- ja avovesiharjoitus kerroista. Osa teoriasta opiskellaan itsenäisesti verkko-opintoina.
      Kurssien läpäiseminen edellyttää, että oppilas täyttää ennakkovaatimukset ja läpäisee teoria-, allas-, käytännön- ja avovesiosuudet sekä vaaditun kurssin teoriakokeen. Lisäksi kurssille osallistujan on osoitettava lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella. Jos kurssille osallistuja on alaikäinen, tulee hänellä olla huoltajan kirjallinenlupa kurssille osallistumiseen. Kurssille osallistumisen voi peruuttaa veloitukselta 1.kuukausi ennen kurssin alkua. Alle 1.kuukauden kurssi peruutuksesta veloitetaan syntyneet kustannukset.

      Urheilusukeltajat ry järjestää koulutusta vain seuran jäsenille. Kurssin hinta ei jäsenille lisätään +100 € liittymis- ja jäsenmaksua. Kurssin hintaan sisältyy kurssin oppimateriaali, koulutuksen teoriakerrat ja käytännön harjoitukset sekä kansainvälinen sukeltajakortti. Kurssin tai osan kurssista voi maksaa myös e-passilla . Oppilas tarvitsee kurssilla omat täydelliset sukellusvarusteet.

      Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Helsingissä Urheilusukeltajien kerhokololla Puotilassa, Itäkeskuksen uimahallissa, seuran tukialuksella tai seuran huvilalla.

      Missä

      Näytä Google Mapsissa
      Urheilusukeltajat ry
      Klaavuntie 1
      00910 Helsinki
      Suomi
      jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

      Milloin

      Alkaa 15.01.2022 10.00.00
      Päättyy 12.06.2022 21.00.00

      Järjestäjä

      Urheilusukeltajat ry
      jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

      Sosiaalinen media

      Following content will appear on all events