Dive Leader/ CMAS Three Star Diver 2024

26.08.2024 17.30.00 29.09.2024 21.00.00 (Europe/Helsinki)

Helsinki, Suomi

Osallistumismaksun tyyppi
Ilmoittautuminen päätty
Hinta
Määrä
Osallistumismaksun tyyppi: Liityn jäseneksi kurssin yhtydessä
Liityn jäseneksi kurssin yhtydessä
Ilmoittautumisen päättyminen
31.08.2024
Hinta
100,00 € 100.0 EUR
Määrä
Osallistumismaksun tyyppi: Dive Leader/ CMAS Three Star Diver 2024
Dive Leader/ CMAS Three Star Diver 2024
Ilmoittautumisen päättyminen
30.08.2024
Hinta
269,00 € 269.0 EUR
Määrä

      Tuote

      CMAS Three Star Diver/ Dive Leader-kurssi tavoitteena on kehittää edelleen kokeneiden CMAS Two Star Diver -sukeltajien laitesukellustaitoja ja perehdyttää heidät vaativilla sukelluksilla tarvittaviin laitesukellustaitoihin, kuten pakollisia etappipysähdyksiä vaativien sukellusten tekemiseen. Kurssin hyväksytysti läpäisseellä sukeltajalla on valmiudet etappisukeltamiseen 30-40 metrin syvyysalueella pienimmällä mahdollisella riskitasolla. CMAS Three Star Diver -kurssilla tutustutaan myös sukellusjohtamisen perusteisiin.

      CMAS Three Star Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Lisäksi kurssille osallistuvalta edellytetään:

      • CMAS Two Star Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti.

      • CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaavan tasoinen toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti.

      • Voimassaoleva hätäensiapu- ja hapenantopätevyys.

      Lisäksi osallistuja omaa monipuolisen sukelluskokemuksen, joka on vähintään 60 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa: kuivapukusukelluksia, yö sukelluksia, keskisyviä sukelluksia 20-30 metrin syvyysalueelle, hylkysukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, jääsukelluksia jne.

      Kurssin hintaan sisältyy kurssin oppimateriaali, koulutuksen teoriakerrat ja  kansainvälinen sukeltajakortti sekä käytännön harjoitukset, pois lukien sukellusviikonlopun kustannukset. 

      Kurssilainen tarvitsee kurssilla omat sukellusvarusteet.
      Aikataulu
      Kurssin teoria osuudet suoritetaan osittain verkko-opintoina ja teoriatunteina kerhokololla, Klaavuntie 1, Helsinki.

      Dive Leader/CMAS Three Star Diver-kurssi alkaa 26.8.-24 , ensimmäinen teoriakerta

      Kurssin allasharjoitteet suoritetaan syyskuun aikana.

      Kurssin avovesi sukellukset suoritetaan syyskuun aikana viikkosukelluslähtöjen ohessa ja sukellusviikonloppussa Mikkelissä 27.-29.9.2024.

      Ennen P3-kurssin syviä sukelluksia tulee olla alla riittävä määrä sukelluksia kyseiseltä kaudelta suoritettuna.
      Lisätietoja

      Kurssimme ovat  Sukeltajaliiton  koulutusohjeiden mukaisia, ja ne pohjautuvat kansainvälisten CMAS, NAUI ja DAN järjestöjen koulutusjärjestelmiin.

      Kurssit koostuvat teoriakoulutuksesta, allas- ja avovesiharjoitus kerroista. Osa teoriasta opiskellaan itsenäisesti verkko-opintoina.
      Kurssien läpäiseminen edellyttää, että oppilas täyttää ennakkovaatimukset ja läpäisee teoria-, allas-, käytännön- ja avovesiosuudet sekä vaaditun kurssin teoriakokeen. Lisäksi kurssille osallistujan on osoitettava lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella. Jos kurssille osallistuja on alaikäinen, tulee hänellä olla huoltajan kirjallinenlupa kurssille osallistumiseen.

      Kurssille osallistumisen voi peruuttaa veloitukselta 1.kuukausi ennen kurssin alkua. Alle 1.kuukauden kurssi peruutuksesta veloitetaan syntyneet kustannukset.

      Urheilusukeltajat ry järjestää koulutusta vain seuran jäsenille. Kurssin hinta ei jäsenille lisätään +100 € liittymis- ja jäsenmaksua.

      Kurssin voi maksaa myös e-passill
      .  

      Kurssit järjestetään pääsääntöisesti Helsingissä Urheilusukeltajien kerhokololla Puotilassa, Itäkeskuksen uimahallissa, seuran tukialuksella tai seuran huvilalla.

      Missä

      Näytä Google Mapsissa
      Urheilusukeltajat ry
      Klaavuntie 1
      00910 Helsinki
      Suomi
      jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

      Milloin

      Alkaa 26.08.2024 17.30.00
      Päättyy 29.09.2024 21.00.00

      Järjestäjä

      Urheilusukeltajat ry
      jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

      Sosiaalinen media

      Following content will appear on all events