On-Site Neurological Assessment kurssi -23 kevät

26.04.2023 17.30.00 26.04.2023 21.00.00 (Europe/Helsinki)

Helsinki, Suomi


Tuote


On-site Neurological Assessment for Divers   kurssilla opitaan tutkimaan sukeltajan hermostoa sukelluskohteessa ennen evakuaatiota sairaalaan. Kurssin tarkoituksena on opettaa keräämään systemaattisesti sukelluksen tiedot ja loukkaantuneen sukeltajan sairaustiedot sekä tutkimaan sukeltaja ennen sairaalaan pääsyä.

Tutkimuksen tarkoituksena on auttaa vastaanottavaa lääkäriä arvioimaan hoidon tarvetta ja kiireellisyysastetta puhelinkonsultaation aikana. Kurssilla kerrataan sukeltajataudin oireet sekä harjoitellaan hermoston viiden osa-alueen tutkimista: henkisten toimintojen, motoristen toimintojen, aistitoimintojen, aivohermojen toimintaa sekä tasapainoa ja koordinaatiota.

Kurssin kesto on kaksi tuntia.

Kurssin ennakkovaatimuksena ovat BLS ja hapenannon peruskurssi.Urheilusukeltajat ry järjestää koulutusta vain seuran jäsenille. Kurssin hinta ei jäsenille lisätään +100 € liittymis- ja jäsenmaksua. Kurssin hintaan sisältyy kurssin oppimateriaali, koulutuksen teoriakerrat ja käytännön harjoitukset sekä kansainvälinen DAN On-Site Neurological Ass. provider -kortin.

Kurssille osallistumisen voi peruuttaa veloitukselta 1.kuukausi ennen kurssin alkua. Alle 1.kuukauden kurssi peruutuksesta veloitetaan syntyneet kustannukset.
Clarico-Picture
Ensiapu harjoitus seuran huvilalla Helsingin saaristossa.

Missä

Näytä Google Mapsissa
Urheilusukeltajat ry
Klaavuntie 1
00910 Helsinki
Suomi
jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

Milloin

Alkaa 26.04.2023 17.30.00
Päättyy 26.04.2023 21.00.00

Järjestäjä

Urheilusukeltajat ry
jasenrekisteri(ät)urheilusukeltajat.fi

Sosiaalinen media

Following content will appear on all events