Jäsentiedotteet

Jäsentiedotteet ovat luettavissa  Tiedotearkistossa


Joissakin vanhoissa jäsentiedotteissa on myös henkilötietoja, minkä vuoksi niitä ei tule tallettaa julkiseen verkkoon. 


Seuran lehdet Barracuda ja Urheilusukeltaja numeroitiin  juoksevasti. Alkuaikoina oli myös kiertokirjeitä ja erokirjeitä, jotka olivat varsinaista jäsentiedotetta pienimuotoisempaa tiedotusta. Lehden kaksi ensimmäistä numeroa (numerot 0 ja 1) julkaistiin Barracuda-nimellä, koska seuran nimenä oli tuolloin Vedenalainen Kerho Barracuda. N:o 2 julkaistiin jo seuran uudella Urheilusukeltajat ry:n nimellä. N:o 3 nimettiin toimituskiireissä vahingossa N:o 4:ksi, mikä ei ollut oikeastaan huono juttu ─ olihan se lehden 4. numero! 


Urheilusukeltaja N:o 8 (1962) lehden julkaisi Urheilusukeltajain Liitto, joka tuon numeron jälkeen luopui jälleen lehden julkaisemisesta.


Vuosina 1963-1970 Urheilusukeltaja-lehteä ei julkaistu, vaan sukellusta käsittelevät artikkelit julkaistiin Purje ja Moottori -lehdessä, joka oli tuolloin myös Urheilusukeltajain Liiton virallinen äänenkannattaja. Purje ja Moottori -lehden artikkelien julkaisemiseen arkistossa on Suomen Purjehtijaliiton lupa 5.5.2006. 


Seura jatkoi Urheilusukeltaja-lehden julkaisemista 1969-1973, minkä jälkeen Urheilusukeltajain Liitto otti lehden lopullisesti hoiviinsa. Vuonna 1994 lehden nimeksi tuli Sukeltaja ja vuonna 2004 liiton nimeksi Sukeltajaliitto. Seuran oma tiedotus jatkui vuoden 1973 jälkeen jälleen kiertokirjeinä, joista muovautui lopulta nykymuotoinen seuratiedote.


Voit myös tulostaa (väreissä) mistä tahansa (uudehkosta) tiedotteen "tavanomaisena" A5-lehdykkänä. Lataa tiedote ensin omalle koneellesi, avaa se Acrobat Readerillä ja tulosta kirjasena (booklet). Taita ja niittaa keskeltä. 


Tiedotteet tallennetaan vain yhteen paikkaan, tähän arkistoon. Kaikki tiedotteet on talletettu parhaassa saatavilla olevalla tarkkuudella.