NORPAN PELISÄÄNNÖT

 

1.      Kun vuokraat Norpan omaan käyttöösi, on vuokrahinta 30€/päivä. Maksu suoritetaan ennen veneen käyttöönottoa ja siitä lähetetään kuitti venevastaavalle. Kun maksuasiat ovat kunnossa, saat ottaa veneen käyttöösi. Jos vuokra-aikasi jostain syystä pitenee, niin olet velvoitettu ilmoittamaan siitä venevastaavalle. Ylimääräiset päivät maksetaan seuralle normaalisti.

 

HUOM! Sarjakortti EI kelpaa Norpan vuokraukseen!

 

2.      KAIKKI Norpalla tehdyt reissut merkataan lokikirjaan. Alla listaa tarvittavista tiedoista:

 

- käyttötunnit (ennen ja jälkeen käytön)

- lähtö- ja paluuaika

- mistä ja minne on matkattu

- tankattu polttoaine

- kippari sekä sukeltajien tai matkustajien lukumäärä

- onko kyseessä: seuran lähtö, oma reissu, koulutus vai muu käyttö

 

Jos lokikirja on täynnä, niin siitä ilmoitetaan venevastaavalle!

 

3.      Norppa palautetaan AINA tankattuna ja se tankataan laituripaikalla ! Selitykseksi ei kelpaa se, että ”tankattiin Karhusaaressa matkan varrella” jne. Tankki on täynnä, kun täyttökorkin viereisestä huohottimesta tulee pieni määrä polttoainetta. Tankkaus tarkistetaan venevastaavan tai erikseen sovitun henkilön toimesta, kun vuokraaja/käyttäjä palauttaa veneen.

 

Veneestä löytyy tankkausta varten yksi oranssi 30l kanisteri. Sitä saa tarvittaessa käyttää myös hätävarakanistereina reissuja varten. Seuralta saa lainaan tarvittaessa kaksi 18l kanisteria tämän lisäksi.

 

Norpan polttoainetankin tilavuus on 115l

Mikäli jätät tankkauksen suorittamatta, seuraa siitä Norpan käyttökielto kuluvan sukelluskauden ajaksi. Toistuvista tankkauksien laiminlyönneistä voidaan antaa vuokraajalle/käyttäjälle myös pysyvä käyttökielto.

 

4.      Mikäli ajat veneen kiville tai rikot jotakin, olet velvoitettu ilmoittamaan siitä välittömästi venevastaavalle! Vuokraajalla on korjausasioissa 100€ omavastuu. Ilmoituksen laiminlyönnistä tulee pysyvä käyttökielto ja korjauskustannukset menevät käyttäjälle/vuokraajalle.

 

5.      Mikäli havaitset veneessä puutteita (esim. lokikirja, 2-tahtiöljy yms.) niin ota välittömästi yhteyttä venevastaavaan tai Norppavastaavaan. Puutteet korjataan niin pian kuin mahdollista.

 

Norppa on seuran yhteistä omaisuutta ja sitä ylläpitävät venevastaava, Norppavastaava ja heitä avustavat muut seuralaiset omalla ajallaan. Huolehdithan toiminnallasi, että vuokraamasi kalusto pysyy käyttökelpoisena myös muita käyttäjiä varten.