Käyttäjätunnuksen haku

Urheilusukeltajien verkkosivustossa on julkinen puoli ja jäsenten puoli. Julkinen puoli näkyy kaikille kaikille. Jäsenten materiaalin pääset näkemään ainoastaan, jos sinulla on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja olet kirjautunut järjestelmään sen avulla. 


Käyttäjätunnus on sama kuin jäsenen jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite (ei välttämättä sama kuin ehkä minkä olit liittänyt vanhan sivuston käyttäjätunnukseen).  Tällä uudella sivustolla käyttäjätunnus on aina sidoksissa jäsenyyteen, myöskin junnujen osalta. Jos jäsen on lapsi, niin hänen sähköpostiosoitteekseen kannattaa laittaa vanhemman mailisoite ja sitten tehdä verkkosivuston käyttäjätunnus sen mukaisesti. Vanhempi siis edustaa lastaan järjestelmässä.


Yhdellä mailiosoitteella voi olla vain yksi verkkotunnus. Jos perheellä on useita lapsia, joiden kohdalla on sama vanhemman mailiosoite, niin vanhempi hoitaa verkossa asiat saman verkkotunnuksen avulla.


22.4.2020. Verkkotunnuksen aktivointi onnistuu ainoastaan jäsenmaksun maksaneille jäsenille ja jäsenmaksut päivittyvät jäsenrekisteriin vain kerran kuussa. Jos sinulla on kiire aktivoida verkkotunnus nopeasti, ota yhteys jäsenrekisterin ylläpitäjään (mailiosoite alareunassa).


15.4.2020. Jos samalla mailiosoitteella on usempi jäsen (esim. vanhempi ja lapsia) seurassa, niin allaoleva ohjeistus ei toimi (koska järjestelmä ei tiedä, mistä jäsenestä on kyse). Tässä tapauksessa lähetä mailia jäsenrekisterin ylläpitäjälle, hän laittaa asian kuntoon ja mailaa sinulle verkkotunnuksen kutsulinkin.


21.3.2020. Jos olet maksanut jäsenmaksun vaiheessa, niin maksu ei ehkä ole vielä kirjautunut järjestelmään. Ota tarvittaessa yhteys jäsenrekisterin ylläpitäjään (mailiosoite alareunassa).


Verkkotunnuksen luonti

  1. Klikkaa Kirjaudu sivustolle (Sign In) nappia sivuston oikeassa yläkulmassa.

  2. Syötä jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi sopivaan kenttään.

  3. Klikkaa "Unohtunut salasana".

  4. Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla se uudelleen ja klikkaa "VAHVISTA".

  5. Järjestelmä tarkistaa jäsenyytesi jäsenrekisterissä ja mailaa sinulle ohjeet salalauseen (salasanan) resetointiin. Tämä toimii myös jatkossa, jos unohdat salasanasi.

Kun olet saanut verkkkotunnuksen kuntoon, käy tarkistamassa yhteys- ja kansalaisuustietosi Omat tiedot osiossa (rintakuva silhuetti oikealla ylhäällä). Laita kansalaisuustieto kuntoon, jos haluat olla mukana seuran suoja-aluelupahakemuksissa.


Älä käytä samaa salalausetta kuin jollain muulla sivustolla. Hyvässä salalauseessa on n. 20 merkkiä, pieniä ja suuria kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Lisäksi se on helppo muistaa jonkin ovelan muistisäännön avulla.


Jos olet unohtanut seuran jäsenrekisterissä olevan mailiosoitteesi, kysele sitä erikseen jäsenrekisterin hoitajalta (jasenrekisteri (ättä) urheilusukeltajat.fi).