Rekisteritiedot ja omien tietojen muutokset

URHEIlusukeltajien jäsenrekisteri

Jäsenrekisterissä on on talletettuna kunkin jäsenen nimi, osoite, mailiosoite, puhelinnumero, syntymäaika, kansallisuus ja maksutiedot. Kansallisuus tarvitaan sukelluslupia haettaessa. Jäsenrekisterin ylläpitäjään (Raija Kukkaslahti, 2019) saa yhteyden mailaamalla jasenrekisteri@urheilusukeltajat.fi. 

Kaikki jäsenet kattavia postituslistoja (posti, maili) ylläpidetään jäsenrekisterin tietojen perusteella. Näiden tietojen perusteella sinulle mm. tulee (postitetut) seuratiedotteet, kaikille jäsenille tarkoitetut sähköiset tiedotteet sekä vuotuinen jäsenmaksulasku. Laskut lähetetään nykyään ensisijaisesti sähköpostitse rekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan siitä että sähköpostisoite on rekisterissä oikein.

Clarico-Text-Image

Urheilusukeltajien verkkosivuston käyttäjärekisteri

Verkkosivuston käyttäjärekisterissä on nimi, verkko-oikeudet, mailiosoite, sekä jäsenrekisteripäivityksiä varten yhteystiedot ja kansalaisuus. Rekisteriä ylläpitää webmaster ja häneen saa yhteyden mailaamalla webmaster@urheilusukeltajat.fi.

Kukin jäsen valitsee itse oman tunnuksensa ja salasanan verkkoidentiteettiä luodessaan. Kaikki kirjoittavat seuran sivustolle omissa nimissään, joten nimitietojen tulee olla todellisia ja täsmätä seuran jäsenrekisterin tietoihin.

Sivuston luku- ja kirjoitusoikeudet määräytyvät jäsenen verkko-oikeustason perusteella.

Sukeltajaliiton jäsenREKISTERI

Sukeltajaliiton jäsenrekisterissä on syntymäaika tai henkilötunnus, jäsennumero, nimi, osoite, mailiosoite ja liiton maksutiedot. Sukeltajaliiton rekisterin perusteella lähetetään mm. Sukeltajalehti. Sukeltajaliiton rekisteriä päivitetään seuran jäsenrekisterin tietojen perusteella, sähköpostiosoitetta lukuunottamatta.
Sähköpostiosoite toimii liiton rekisterissä käyttäjätunnuksena, joten sen päivittäminen seuran toimesta ei ole mahdollista. Uuden jäsenen sähköpostiosoite kyllä ilmoitetaan liiton rekisteriin ensimmäisessä jäsenilmoituksessa. Salasanan voi itse valita ja sen unohduttua pyytää liittoa lähettämään se liiton kirjautumissivulta. Tai sitten voit ottaa suoraan yhteyttä liittoon: office@sukeltaja.fi.
Tarvitset nätä tietoja mm. hankkiessasi Sukeltajaliiton vakuutuksen.

mailiosoite vaihtuu

Lähetä uusi mailiosoite US:n jäsenrekisterin ylläpitäjälle, osoitteeseen jasenrekisteri@ urheilusukeltajat.fi. Päivitä tiedot itse Liiton sivustolle.  


Jos olet seuran toimihenkilö, niin kerro muutoksesta myös webmasterille, jotta hän voi päivittää mailiosoitteen myös toimihenkilölistalle. Tämä lista on erillisellä palikalla, eikä päivity automaattisesti. 


Jos kuulut joihinkin erityispostituslistoille (esim. nitroxrinkijasenet tai team_norppa), ilmoita mailiosoitteen muuttumisesta myös postituslistan vastuuhenkilölle tai webmasterille. Nämä listat eivät päivity automaattisesti.

NIMI vaihtuu

Hoida nimenmuutos US-jäsenrekisterin ylläpitäjän kanssa sähköpostitse (jasenrekisteri@urheilusukeltajat.fi). Ota itse liitoon yhteys nimen muuttamiseksi.  Jos haluat sukelluskortin uudella nimellä, käänny koulutusjaoksen vastuuhenkilön puoleen.


KOTIOSOITE TAI PUHELINNUMERO VAIHTUU

Lähetä uudet tiedot jäsenrekisterin ylläpitäjälle, osoitteeseen jasenrekisteri@urheilusukeltajat.fi. Osoitteenmuutokset menevät postin osoitteenmuutospalvelun kautta aikanaan myös liiton rekisteriin, mutta jos haluat varmistaa että Sukeltaja-lehti tulee perille saakka, kannattaa aina huolehtia osoitteenmuutos  liiton rekisteriin itse. Päivitä tiedot itse Liiton sivustolle.

Urheilusukeltajien webbisivuston tunnus/salasana on hukassa

Pyydä sivustoa lähettämään tunnus/salasana itsellesi kirjautumissivun palikan avulla. Tämä olettaa, että tunnukseen liitetty mailiosoitteesi on oikein. Jos et ole varma mailiosoitteestakaan, ota yhteys webmasteriin.
Älä luo uutta tunnusta tässä tilanteessa, koska sitä ei kuitenkaan tulla korottamaan Jäsen-tasolle. Kullakin käyttäjällä on vain yksi tunnus ja useamman tunnuksen olemassaolo vain hidastaa tässä ongelmassa. Asian selvitys vaatii useamman mailin sinun ja webmasterin välillä, kunnes toinen tunnus on poistettu ja sen toisen (vanhan) tunnuksen salasana asetettu uudelleen. 

liiton salasana on hukassa

Pyydä Liittoa lähettämään salasana itsellesi kirjautumissivun palikan avulla. Tämä olettaa, että tunnuksena oleva mailiosoitteesi on oikein. Jos et ole varma mailiosoitteestakaan, ota yhteys liittoon. 

jäsenyyden päättäminen ja seurasta eroaminen

Jäsenyyden päättäminen onnistuu lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen eroilmoitus jasenrekisteri@urheilusukeltajat.fi. Erityisesti norppatoiminnassa olevien nuorten vanhempien tulee huomata että ohjattuun toimintaan osallistuminen ja seuran jäsenyys ovat kaksi eri asiaa. Vaikka lapsi lopettaa norppatoiminnan, ja asiasta ilmoitetaan ohjaajille, jäsenyys säilyy ellei sitä erikseen päätetä. 


Esimerkiksi jos haluat lopettaa norppatoiminnan ja päättää jäsenyyden samalla, tulee asiasta ilmoittaa sekä ohjaajalle että jäsenrekisteriin. Jäsenyyden hallittu päättääminen on tärkeää, jotta saadaan osoitteet siivottua kaikilta postituslistoilta ja jäsenmaksujen periminen voidaan lopettaa.