Sukellusreissujen aloitus 2020

22.4.2020

Petri Enden

Innokkaimmat jo ehkä odottavat tietoa milloin seuran sukellustoiminta alkaa tällä avokaudella. Hyvinä uutisina se, että Norppa on jo laitettu veteen ja sitä voi vuokrata omaan käyttöön. Vuokrausta on pyritty tekemään käyttäjäystävällisemmäksi ja lisää tietoa löytyy täältä

https://www.urheilusukeltajat.fi/norpan-kaytto-ohje


Koska koronavirus rajoittaa toimintaa tällä hetkellä, Räpylää kunnostetaan ja se on tarkoitus laittaa veteen vasta kesäkuun alussa. Mahdollisesti aikaisemmin, kunhan parannustyöt on tehty ja rajoituksen antavat myöten sukellustoiminnan aloitukselle.


Nykyisillä rajoituksilla sukellusretkiä voisi järjestää max 10 hengellä (kippari + 9), mutta mieluummin kuitenkin maksimissaan 8 hengellä (kippari + 7). Terveydenhuoltoa ei myöskään sovi yhtään enempää kuormittaa, joten sukeltajantaudin riskiä lisääviä sukelluksia pyritään välttämään. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme lisää, kunhan Räpylä on vedessä ja toiminta voidaan aloittaa.


Sotamuseon sukellusluvat haetaan kaikille 29.4. mennessä ilmoittautuneille ja suoja-alueluvat kaikille seuran jäsenmaksun maksaneille. Lupien käsittelyssä voi olla myös viiveitä.


Toivottavasti tänäkin kesänä päästään turvallisesti veteen!

Petri